LOGIN
Identifikacija:

Pin:

  Ponuda
  
   
Rijeka 
   ***Top Form


   
Matulji 
   Absolutus sport


Teretana - Pilates - Power Plate Power Plate - Yoga - Tae Bo - Trx trening - Men mix rekreacija.

           
Malinska  
   Amana - fitness club

FIT KID
INDIVIDUALNI TRENINZI ZA REKREATIVCE
INDIVIDUALNI TRENINZI ZA PROFI I AMATERSKE SPORTAŠE
PRED I POST OPERATIVNA KINEZITERAPIJA
MIKRO TRENING KAMP
KARATE VRTIĆ I KARATE ŠKOLA
SAUNA
MASAŽE

Pogledajte našu internet stranicu
Rijeka 
   Carolina 3-2-1--..

Dragi naši, ukoliko želite brze i vidljive rezultate i ove godine ćemo izdvojiti Cardio treninge koji su najbolji način mršavljenja jer aktiviraju mišiće cijelog tijela, brzi su i intenzivni te će te dobro preznojiti. Upravo će takav trening...
Rijeka 
   Fitnes Cosmo

Fitness centar se bavi sljedećim aktivnostima:
fitness treningom
body building treningom
aerobnim programima
korištenjem umjetne stijene
najpovoljnije cijene usluga u Rijeci!
popusti za učenike i studente!
izvrsni uvjeti za fitness i body building...
Rijeka 
   Fitness - Active

Active Fitness centar Rijeka osnovan je 2006. godine. Vrlo brzo nakon toga postaje jedan od vodećih fitness centara na riječkom području, a prema riječima naših mnogobrojnih korisnika i kao najbolji Fitness Centar u Rijeci.

Osnivač Fitness centra...
Viškovo 
   Fitness - Teretana - Hulk

Bilo da ste početnik ili povratnik u našu teretanu, tu je za vas uvijek naše ljubazno osoblje i naš novi trener Vladimir Petrović koji će vam rado pomoći ili s vama odrađivati vaše treninge ukoliko se odlučite za individualni pristup koji je...
Rijeka 
   Fitness - Zagrad

Fitness centar Zagrad nalazi se u strogom centru grada. Opremljen je posljednjom tehnologijom proizvođača No. 1 fitness opreme, TECHNO GYM.
Fitness sadrži: Kinessis sprave, Purestrength kolekcija, Selection sprave, Cardio linija sa VISIOWEBOM+...
Rab 
   Fitness centar Rab

Fitness centar na otoku Rabu, smješten u autokampu Padova 3.Teretana, kickboxing, aerobic, pilates, fat burning, priprema sportaša.

Teretana se sastoji od cca 25 sprava V-gym proizvodnje sa olimpijskim setom utega, dok je aerobni dio zastupljen...
Opatija  
   Fitness i teretana - Dynamic

Nudimo PERSONALNE TRENINGE s rekreativcima u kojima trener, radeći samo s jednom osobom, osmišljava i vodi kompletan trening prilagođen potrebama i trenutnim sposobnostima klijenta.
Ovim vođenm treninzima garantiramo povećanje snage i...
Kostrena 
   Fitness Kostrena

 Okružite se POZITIVNOM ekipom, napravite nešto za sebe i svoje zdravlje ! Vježbanjem ćeš spriječiti zdravstvene tegobe, poboljšati san, smanjiti razinu stresa kao i višak kilograma. Zato, pokrenit se !   
Rijeka 
   Fitness Luana

PROGRAMI: PILATES - FIZIKALNE VJEŽBE - PROBLEMI S KRALJEŠNICOM -TRAMPOLIN - YOGA -TABATA - MIX VOJNE VJEŽBE - ZUMBA - INDIVIDUALNI TRENING -MRŠAVLJENJE. 
Rijeka 
   Fitness studi - Fizio - fit

 STUDIO FIZIO FIT nalazi se u centru Srdoča, ulica Miroslava Krleže 3/A, odmah pokraj Stomatologije Kinkela, u blizini Khala i Mocca bara te Pizzerije Ex i Privredne Banke Zagreb. 

Studio Fizio Fit sa svojim stručnim osobljem koje se sastoji od...
Crikvenica  
   Fitness studio Move up

Teretana - centar za tjelesnu kondiciju u Crikvenici.
Oduševljena!
Svaka riječ je suvišna.
Renata je prekrasna i majstorica u svom poslu.
Posjetite nas.
Vir  
   Fitness Vir

Standardom koji se u dvije odvojene prostorije na ukupno 180 kvadrata, jednom za teretanu i drugom za mješovite sportove, nalazi u sklopu centra. Virski fitness zatvoreni objekt za vježbanje i treniranje ima i dvije svlačionice s tuševima te...
Veli Lošinj 
   Fitness Vitality - Veli lošinj

Fitness centar opremljen s vrhunskom Technogym opremom, najmodernijim kardio i izotoničkim spravama za aerobne i funkcionalne treninge.

Rijeka 
   Olimpic - fitness

Fitness Olimpic - ima 2 DVORANE ZA GRUPNE TRENINGE PILATES, WORKOUT, STEP AEROBIC, YOGA ...KOMFORNE I UDOBNE SVLAČIONICE
Fitness centar Olympic pruža svojim članovima maksimum rekreacije, opuštanja, edukacije. Cilj naših programa je omogućiti Vam...
Rijeka 
   Ri studio fitness

 Rekreativan centar za sve generacije koji nudi plesne programe - RiS DANCE CENTAR -, fitness programe - RiS fitness - i teretanu sa TECHNOGYM spravama. RiS team sastoji se od stručnih instruktora pod vodstvom Ivone Brnelić koji će Vam pomoći da...
Rijeka 
   Scipion

U našem centru možete birati između nekoliko fitness programa. Potrudili smo se da svatko tko odluči postati našim članom pronađe nešto za sebe i izabere program koji njemu najviše odgovara.

Copyright © 2008-2010
Sva prava pridržana.